Over camping Pascalounet

Home

 >

Over camping Pascalounet

Een woord van de voorzitter


Onze groep Pausado SAS beheert sinds enkele jaren een aantal campings in de Provence waaronder ook camping Pascalounet. De camping is opgebouwd door mijn vader van wie ik ook de inspiratie vandaan heb gehaald om met dit project aan de slag te gaan. Bijna 50 jaar geleden was camping Pascalounet één van de eerste campings die zich vestigden aan de Côte Bleue. Ik wilde het gevoel van deze camping met zoveel mogelijk mensen delen en de rijkdommen van de Provence te kunnen tonen. Vandaar dat de groep de naam Pausado draagt, wat het Provençaalse woord is voor ontspanning. Het geeft aan waar we als groep voor staan.

Sinds het bestaan van de groep kunt u bij de aangesloten campings genieten van de vertrouwdheid en de gemoedelijkheid van de Provence. We ontvangen elk jaar, naast Franse en buitenlandse gasten, ook groepen, bedrijven en scholen. In 2015 vindt u de vertrouwde ingrediënten weer terug waaronder een warme verwelkoming bij aankomst, hartelijkheid, een gevoel voor service en gemoedelijkheid. Schitterend gelegen terreinen te midden van de natuur en aantrekkelijke tarieven.

Dit jaar zijn er ook weer de nodige investeringen gedaan om uw verblijf nog meer naar wens te maken.

Neem ook eens een kijkje bij ons verhuuraanbod. Het verblijf in één van onze mobile-homes of bungalows zullen u nog meer van de natuur laten genieten.

Robert Giunti
Voorzitter van Pausado

Over camping Pascalounet | Andere campings te ontdekken | Onze Partners | Site map