Route naar de camping

Home

 >

Maps

 >

Route naar de camping


Vanaf Lyon - Paris

Via de snelweg A7, via de tolweg van Lancon-Provence. Ga vervolgens in de richting van Martigues-Fos via de A55. Neem de afslag Carry-le-Rouet en ga verder op de D9 richting Carry. Ga langs de afslagen Ensues, Carry-l-Rouet en Sausset-le-Pins en neem de afslag La Couronne en vervolg uw weg via de D49 in de richting van La Couronne. Vervolg uw weg en ga over de spoorwegovergang. Sla linksaf op de rotonde richting Sausset-les-Pins en sla daarna rechtsaf richting Sainte Croix. Volg de borden ‘Camping Pascalounet’.

Vanaf Aix-en-Provence - Toulon

Neem de A51 in de richting van Marseille. Vervolg uw weg naar Martigues-Fos via de A7 en later de A55. Neem de afslag Carry-le-Rouet en ga verder op de D9 richting Carry. Ga langs de afslagen Ensues, Carry-l-Rouet en Sausset-le-Pins en neem de afslag La Couronne en vervolg uw weg via de D49 in de richting van La Couronne. Vervolg uw weg en ga over de spoorwegovergang. Sla linksaf op de rotonde richting Sausset-les-Pins en sla daarna rechtsaf richting Sainte Croix. Volg de borden ‘Camping Pascalounet’.

Vanaf Marseille

U heeft de keuze tussen de A7 richting Aix en Lyon of de A55 (les Ports l’Estaque) in de richting van Martigues-Montpellier. Ga vervolgens in de richting van Martigues-Fos via de A55. Neem de afslag Carry-le-Rouet en ga verder op de D9 richting Carry. Ga langs de afslagen Ensues, Carry-l-Rouet en Sausset-le-Pins en neem de afslag La Couronne en vervolg uw weg via de D49 in de richting van La Couronne. Vervolg uw weg en ga over de spoorwegovergang. Sla linksaf op de rotonde richting Sausset-les-Pins en sla daarna rechtsaf richting Sainte Croix. Volg de borden ‘Camping Pascalounet’.

Vanaf Arles - Nîmes - Montpellier

Neem de N568 richting Martigues-Marseille. Sla af bij de afslag Martigues Sud. Vervolg uw weg naar La Couronne vis de D5 en later de D49. Passeer de spoorwegovergang. Sla linksaf op de rotonde richting Sausset-les-Pins en sla daarna rechtsaf richting Sainte Croix. Volg de borden ‘Camping Pascalounet’.

Over camping Pascalounet | Andere campings te ontdekken | Onze Partners | Site map