Mobile homes en bungalows

Home

 >

Mobile homes en bungalows


Mobile-homes / Bungalows - Standaard

In een mobile-home of in een bungalow (4, 5 of 6 personen), u kunt bij ons genieten van een zonnige vakantie op minder dan 100m van het direct toegankelijke zandstrand van ‘la Saulce’ en ‘Ste Croix’.

Elk van deze verblijflocaties beschikt over 2 tot 3 slaapkamers, een goed uitgeruste keuken (koelkast, magnetron, koffiezetapparaat,…), een eethoek, een badkamer, een apart toilet en een overdekt terras.

Inbegrepen bij elke locatie: dekens of dekbedden, kussens en tuinmeubilair. Op aanvraag beschikbaar en tegen extra betaling zijn; bedlinnen en ander huishoudelijk linnen zoals een theedoek,…

De volgende verblijfslocaties staan tot uw beschikking: Mobile-home type Tahiti (merk Sunroller) of type Ophea (merk Ohara), elk voor 4 personen. Bungalows van het type Trianon (4 personen), Morea (5 personen) en Residence (6 personen).

Mobile-homes / Bungalows - Comfort

Ons nieuwe aanbod van mobile-homes voor 2 of 4 personen zijn gelegen aan de voet van de heuvel of onder de bomen. Ontbijten in het gezelschap van eekhoorns in een vriendelijke en familiale sfeer. Zeker iets waar uw kinderen blij van zullen worden.

Elk van de verblijfslocaties is uitgerust met dezelfde materialen als de standaard uitgeruste mobile-homes en bungalows. Als extra bieden ze twee ligbedden en zijn ze meer privé gelegen.

De volgende verblijfslocaties staan tot uw beschikking: Mobile-home type Tahiti (merk Sunroller) of Ophea (merk Ohara), beide geschikt voor 4 personen en type 504 (merk Ohara), geschikt voor 2 personen.

Mobil-Homes / Chalets - Privilege Range

Het uitzicht van deze bungalows (5 of 6 personen) op het dennenbos, het strand en/of de zee is werkelijk verbluffend. De bungalows zijn gelegen in de schaduw of halfschaduw, op 80-100m2 en privé.

Elke bungalow geniet van dezelfde inrichting als de mobile-homes en bungalows comfort. Als extra staat er een televisie.

Type club5 is voor 5 personen en type club6 is voor 6 personen.

ATTENTIE: Toegang tot de bungalows is per trap. Dit kan problemen veroorzaken voor mindervaliden.

Raadpleeg onze tarieven

Over camping Pascalounet | Andere campings te ontdekken | Onze Partners | Site map