Andere campings te ontdekken

Home

 >

Andere campings te ontdekken

Is de Haut-Vaucluse iets voor u?

Als u na uw verblijf aan de kust van de Middellandse Zee nog een bezoek wilt brengen aan het pausengebied nabij Vaison-La-Romaine en de wijnroute dan is wellicht camping ‘Domaine de la Coronne***’ iets voor u (Camping Vaucluse).

Ideaal gelegen in het pausengebied van Avignon in Valréas, tussen Vaison-La-Romaine en Grignan. De 3-sterrencamping biedt u een warm welkom in een erg familiale sfeer.

Aarzel niet om José en Karine te contacteren:

  • Per telefoon : 033 (0)4.90.35.03.78

Als de Haut-Vaucluse te … hoog is, kunt u altijd afzakken naar de Luberon?

Als u na enkele dagen het gebied van de Haut-Vaucluse heeft verkent en u bent op zoek naar een andere omgeving dan is wellicht de Luberon iets voor u. Camping ‘Domaine des Chênes Blancs’ ligt in het hart van de Luberon en is omgeven door fiets- en wandelpaden. Deze 3-sterrencamping heeft in 2010 een ware metamorfose ondergaan en het gebied biedt een keur aan dorpjes waaronder Rousillon, Gordes en Sains-Saturnin-les-Apt. U kampeert in een vriendelijke familiale sfeer onder de eikenbomen.

Indien u meer wilt weten over de camping ‘Domaine des Chênes Blancs***’ (Camping Vaucluse) neem dan contact op met Frédéric :

  • Per telefoon : 033 (0)4.90.74.09.20

Het regionaal natuurpark ‘Vercors’

Indien u wat meer in de bergen wilt wandelen en wilt genieten van uitzonderlijke vergezichten en natuur, dan is wellicht de camping ‘Domaine du Couriou****’ iets voor u (Camping Drome).

Naast de schitterende natuur van ‘de streek van Die’ en het natuurpark ‘Vercors’ biedt de camping een waterpark met twee zwembaden, meerdere glijbanen, een mini-club, restaurant, uiteraard een warm welkom en een familiale sfeer.

Neem gerust contact op met Marta en Guillaume:

  • Per telefoon : 033.(0)6.65.61.52.94

Over camping Pascalounet | Andere campings te ontdekken | Onze Partners | Site map